Sarı-lacivertli kulüp, Beşiktaş ile oynayacakları maçın hakemi ile ilgili iddialara ilişkin açıklama yaptı. Kulüp açıklamasında şu ifadelere yer verildi:
“Bu hafta sonu oynayacağımız Beşiktaş maçı öncesinde, sosyal medyada maç hakemi hakkında ciddiye almadığımız iddiaların bir kısmı resmi açıklamalarda dile getirildi ve yapılması gerekli hale geldi. bu beyan.
Maçın hakemi Tugay Kaan Numanoğlu’nun Başkanımız Ali Koç’un şirketlerinden birinde çalıştığı iddiası tamamen hayal ürünü. Numanoğlu’nun ne şimdi ne de geçmişte yönetim kurulu başkanımızın ve yönetim kurulu üyelerimizin şirketleriyle herhangi bir ilişkisi olmamıştır. Üstelik Numanoğlu’nun babasının kulübümüzde futbol oynadığı iddiası da tamamen hayal ürünü.
Bu iddialarda bulunanların iddialarını ispatlamaları gerekmektedir.
Üstelik geçen sezon Kayserispor maçında maç hakemi Tugay Kaan Numanoğlu’nun takımımıza karşı tartışmalı kararlarına rağmen kulübümüz sonrasında maç hakemi hakkında açıklama yapmamayı tercih etti. bu randevu.
Çünkü Türk futbolunda maçlardan önce hakemleri çıkarmak için çeşitli tahsilat işlemleri yapmak Türk futboluna bir fayda sağlamıyor ve bu tür yaklaşımlar artık futbolumuzda yerini almamalıdır. Bu hafta sonu oynanacak maçta kulübümüzün hakemlerden tek beklentisi, sahada gördüklerini hiçbir baskı olmadan, kafasında soru işareti olmadan çalmak ve yönetmektir. adil ve adil bir eşleşme.
Bu hafta sonu oynanacak derbi maçında her iki takımın oyuncularına başarılar diliyor, hak eden takımın kazanmasını temenni ediyoruz. “
.